Nu bygger vi partiet!

Medlemsvärvningen börjar nu och vi lägger tillsammans grunden
för det som vi räknar med kommer att bli Sveriges största parti!

Folkhemmet Sverige är ett tvärpolitiskt parti för ALLA medvetna medborgare som i partiets program kan finna just det som just det som de uppskattar extra mycket (på samma gång som det inte finns något som stör helhetsbilden).

Du kanske vill stärka demokratin eller skolan, rädda vården, tryggheten eller välfärden? Du kanske uppskattar BOT-avdrag som gör att du bara behöver betala hälften hos terapeuten, massören, tandläkaren eller hos veterinären – eller så värdesätter du en bra enhetspension på minst 18.000 kr per månad skattefritt? Du kanske söker den bästa invandringspolitiken? Då har du kommit rätt och oavsett skäl så är du välkommen att bli medlem i ett unikt parti som utmanar alla riksdagspartier – med ett unikt bra program.

Nu finns det äntligen ett bra alternativ som man helhjärtat kan rösta i riksdagsvalet – med en rak och handlingskraftig politik på samma gång som hjärtat sitter på rätta stället (en sund värdegrund).

PS. Det går nu även att stödja Folkhemmet Sveriges arbete med en donation eller gåva för att t.ex. rädda vården eller tryggheten.