Bakgrund

Partiet “Gula västarna” finns redan och behöver nu ditt stöd redan denna vecka för att registrera namnet och det kostar dig bara ett frimärke. Enormt mycket att vinna och inget att förlora. Webbplatsen öppnar under mars månad där programmet kommer att förtydligas (se kortversion nedan). Fokus ligger på EU-valet 23-26 maj i år där du kan göra din röst hörd.

De institutionella partierna (8-klövern) lyssnar inte på folket, de negligerar valresultat och de håller på att skapa kaos inom praktiskt taget alla områden – varför ett helt nytt parti nyligen bildades med namnet “Gula västarna” (som ställer upp i EU-valet nu 23-26 maj). Partiets fokus är det som är bäst för samtliga medborgare och för landet – och var placerar man kompetens och sunt förnuft på vänster-höger-skalan?

Gula västarna kan också ses som en protest mot dagens politiska inkompetens som nu snabbt sänker vår trygghet, vår välfärd och vår demokrati. Visste du att … det enda som krävs för att onda makter ska segra är att goda medborgare gör ingenting (Edmund Burke).

Partiet “Gula västarna” behöver nu omedelbart ditt stöd för registrering av partinamnet (brevet bör läggas på brevlådan SENAST före tömning av brevlådan nu på söndag 24 februari). Ditt namn offentliggörs inte och det kostar dig bara ett frimärke för att utöka dina valmöjligheter på valdagen – då du självklart väljer det parti du tror är bäst för dig och landet.

Printa ut, fyll i samtliga uppgifter, underteckna och posta blanketten redan idag. Observera att du måste vara röstberättigad i EU-valet 26 maj 2019 för att din underskrift ska räknas och på varje blankett finns plats för fem underskrifter så att fler i hushållet eller i bekantskapskretsen kan stödja namnregistreringen på samma blankett …. klicka här

Det krävs 1500 underskrifter som postas på brevlådan innan brevlådan töms nu på söndag – för att du ska få tillgång till ett slagkraftigt alternativ att rösta på nu närmast i EU-valet 23-26 maj 2019. Det enda du nu stöder är att namnet registreras och därefter kan du i lugn och ro läsa olika partiers program och självfallet rösta på vilket parti du vill på valdagen. Om du kan – så samla gärna in underskrifter från andra likasinnade, från de som vill korrigera nuvarande politik. EU-valet kan komma att orsaka svallvågor som även påverkar den politik som förs inom Sverige.

Gula västars värdegrund och partiprogram i ett nötskal klicka här

Gula västars program är unikt och varenda punkt borde vara det “politiskt korrekta” för alla partier – men dagens politiker både säger och gör tvärtom på praktiskt taget samtliga punkter. Om du ogillar dagens politiska “lekstuga” som hotar vår framtid så ger du idag ditt stöd för namnregistrering och på valdagen så väljer du sannolikt att rösta på “Gula västarna” i EU-valet. Om valresultatet blir det rätta så skulle det rejält skaka om dagens politiska maktsfär som tror sig sitta säkert utan att behöva leverera resultat.

Partiet “Gula västarna” har rivstartat och kommer att presentera sitt program på www.gulavästarna.se (www.gulavastarna.eu) om några veckor när webbplatsen kommer att öppna. På webbplatsen kommer varje punkt på programmet ovan att förtydligas.

Folkhemmet Sverige kommer inte att ställa upp i EU-valet 23-26 maj i år, utan vi rekommenderar varmt våra medlemmar och besökare att lägga sin röst på “Gula Västarna” som står för en politik alla partier borde stå upp för – men de gör ju tvärtom. Din röst är viktig och även om du inte brukar rösta i EU-valet så är det dags denna gång – eller så väljer du att gilla dagens politik med dess konsekvenser för tryggheten, välfärden och demokratin.

Självklart ska vi samarbeta länder sinsemellan – men då som suveräna stater
vilka styrs av respektive lands medborgare vilket brukar benämnas demokrati.