Utgör klimatförändringar ett hot mot mänskligheten och är det människan som styr klimatet med sina koldioxidutsläpp (?) – eller är det bara ren och skär skrämselpropaganda som massmedia bombarderar oss med för att få oss att lämna ifrån oss våra pengar och vår frihet? Om man studerar vetenskapen så finner man man svaren på dessa frågor – och det är inte det scenario som systemmedia, public service, EU, FN och som våra politiker predikar. Detta är “Kejsarens nya kläder” i modern tappning.

En föreläsning du inte bör missa, med sans och vett och med fakta och logik om klimatet – en ögonöppnare för dig som bara tittar på tv och läser DN.

KLIMATSANS inbjuder till möte för alla intresserade i trakten av Göteborg:

Tid: Torsdag 29:e augusti kl. 18:00.

Plats: Best Western Plus Waterfront Hotel, Adolf Edelsvärds Gata 10, 414 51 Göteborg.

Inträde: 150:- per person, kontant eller swish.

Vi har begränsad plats, så först till kvarn gäller. Kom i god tid !

Info om föreläsningen:

  • Göteborgare: Boka 29/8 >>> klicka här
  • Vi träffas på torsdag 29/8 >>> klicka här
  • PROGRAM. Göteborg: Vi träffas 29/8. IPCC:s skräprapporter. Utrotningen av arter >>> klicka här

Knäckfrågan som kommer att diskuteras: Hur kan vi få göteborgarna att förstå?


APPENDIX

Läs även … Vi är grundlurade – klimatalarmismen gör oss enbart fattiga >>> klicka här

Om du inte kan komma så rekommenderas denna film som hade premiär 8 mars 2007 på British Channel 4 (den har även visats i svensk TV en sen vardagskväll för några år sedan när svenska folket sov). En film som visar objektiv fakta så att du själv kan bilda dig uppfattning om det svindleri som vi är utsatta för med syfte att begränsa vår frihet och för att kunna beskatta oss maximalt.