Datum: 19-08-28
Tid: 18-22
Plats: Linnégatan 61, Limhamn, Malmö
Arrangör: 2000-Talets Vetenskap
Kostnad: 200 (medlem), 295 kr (icke medlem)
Aktuella personer: Ole Dammegard
Länk: http://2000tv.se/anmalan/
Läs mer >>> klicka här

Har världen blivit galen?

Nyheterna rapporterar snart dagligen om till synes slumpmässigt utförda terrorattentat, bomber, bränder och extremism från höger och vänster. Den internationella föreläsaren och sanningssökaren Ole Dammegard har ägnat halva sitt liv åt att i detalj studera terrorism och lönnmord. Den bild som Ole kommer att presentera om dessa företeelser kommer att förvåna många.

I denna spännande föreläsning ger Ole en inblick i vad som egentligen pågår bakom draperiet på den globala scenen samtidigt som han med sin aldrig sinande positiva energi får oss alla att känna hopp om framtiden.

Här laddar du ned en A4 affisch för evenemanget

En otroligt viktig föreläsning som hjälper dig att förstå hur Den Djupa Staten med hjälp att terroraktioner (“false flag operations”) försöker skrämma medborgarna för att kunna ta befälet över suveräna stater, varefter medborgarna en vacker dag kommer att vakna upp i en diktatur och undra hur det gick till? Än finns det tid att stoppa den absurda utveckling – men det kräver ett medvetet folk som agerar. En bra ögonöppnare är att lyssna på Ole Dammegard i Malmö nu på onsdag kl 18 – 22.


För dig som inte kan komma: