.
Information och länkar – Folkhemmet Sverige

BroschyrPDF

Flyersklicka här

Partiprogram (40 sidor) … PDF

Varför Folkhemmet Sverige? (3 sidor) … PDF
[stöd namnregistrering … blankett]

– – –

Facebookgruppklicka här

Facebooksidaklicka här

Om du inte har Facebook så finns vi även på vk.com … klicka här.

Är det detta dagens riksdagspartier sysslar med – då de ju gör INGENTING?


Nu är det busenkelt att välja en ny politik

– om man är trött på dagens inkompetens
.


Folkhemmet Sveriges logotyp

Kärlek, lotusblomman och svenska flaggans färger representerar Folkhemmet Sverige.

Lotusblomman representerar den ursprungliga renhet som varje människa bär i sitt inre och som genom kultivering kan förädlas för att till sist slå ut i blom. Lotusblomman växer upp ur mörk dy, strävar mot vattenytan och solens ljus likt en människa som mitt bland världens grymheter och lidande kan förädla fram ett rent och vackert hjärta. En symbol för tro på sanning, godhet och tålamod – där din medvetenhet är betydelsefull.

I hela världen måste kärlek upplösa intolerans; kunskap underminera okunnighet; samordnad aktivism ersätta passivt accepterande och uppgivenhet; dialog ersätta förebråelser; uppfinningsrik rättvisa ersätta hämnd; moral ersätta ensidig tonvikt på ekonomisk vinst; erkännande av mänskliga rättigheter ersätta förtryck.

Folkhemmet Sverige värnar vår historia, kultur och demokrati – på samma gång som partiet ligger i framkant när det gäller att försvara och utveckla välfärden i en globaliserad värld med knivskarp konkurrens om jobb och välstånd. Detta kräver att även den offentliga sektorn är kostnadseffektiv och levererar resultat på samma gång som vi måste erbjuda ett attraktivt företagsklimat (annars flyttar jobben och intäkterna utomlands). Dessa kunskaper och insikter verkar de flesta av dagens lekmän till politiker sakna.
.

Dags att vakna!

Hög tid för folket att ta befälet – eller förlora sin frihet, sin självständighet och till sist välståndet som många tar för givet. En röst på Folkhemmet Sverige i riksdagsvalet är en röst på förstärkt och utökad demokrati och på fortsatt välstånd. Då kan vården och omsorgen räddas och tryggheten åter byggas upp. Folkhemmet Sverige står för en politik som gynnar ALLA medborgare – förutom de som idag åker snålskjuts på skattebetalarnas bekostnad och förutom de som vill ta makten ifrån folket.
.

Bara beslutsamma insatser
över lång tid kan övervinna
dårskapens och girighetens
väl rustade styrkor.


FEED (endast vissa webbläsare) … visa alla inlägg

Admin.