Upprop!

Vi uppmanar nu alla som registrerar sig som medlem i partiet att stödja registrering av partinamnet (kostar ett frimärke) OCH de som känner sig manade, som vill och som tror sig kunna göra en insats för en bättre politik  – att också anmäla sitt samtycke till att vi sätter upp er på partiets lista som riksdagskandidat för Folkhemmet Sverige.

Möjligheten att vi kommer in i riksdagen denna gång är kanske inte särskilt stor och den är ännu mindre att vi kommer in i någon kommun eller i något landsting, men likväl måste vi förbereda oss (och varje röst är ett steg framåt).

Samtyckes blankett

Om vi mot alla odds lyckas komma in i riksdagen så skulle folket redan nu få en röst inom politiken och då kommer det att gå fortare att få landet på rätt kurs igen – gärna innan demokratin, folkhälsan, vården och tryggheten har totalkraschat.

Andra viktiga frågor är integrationspolitiken och skolan som också måste lösas – vilket regeringen och Alliansen bevisligen saknar erforderlig kompetens för att lyckas med.

  • Det finns på valmyndigheten en blankett för detta samtyckeklicka här

Markera helst både riksdag, din kommun och ditt landsting, men om du är bosatt utomlands bara riksdag. Om du är intresserad ber vi dig fylla i den och posta den till:

Frank Nilsson
Modovägen 20
890 50 Björna

Du behöver lägga den på brevlådan senast den 31 augusti, gärna tidigare, för att komma med.

SLÄNG INTE BORT DIN RÖST. Många anser att det är att slänga bort sin röst om partiet inte kommer in i riksdagen. Vi menar att det är DUBBELFEL att nöja sig med att rösta på ”det minst dåliga alternativet” – för då får man ju garanterat en ”dålig” politik på samma gång som man underlåter att rösta på en mycket bättre politik. Hur tänker man då?

Om Du vill ha en förändring måste Du rösta på en förändring – alternativt får Du träna på att gilla läget som det är och som det blir (med dagens politik kraschar vi).

Att folket ska engagera sig i den politik som styr och leder landet ingår i vår drive att bygga partiet på basplanet (på gräsrotsnivå ska det rota sig) och de som har registrerat sig har här en fin möjlighet att bli en viktig kugge i bygget.

Du som ännu inte registrerat dig har naturligtvis också chansen att både registrera dig som partimedlem och anmäla ditt samtycke till att komma med på riksdagslistan – och då ingå i våra resurser i kommun och landsting i nästa val.

  • I vår broschyr kan du läsa mer om hur vi tänkt bygga upp partietklicka här

Och erkänn! Visst är utsikten en aning frestande, att en dag kunna berätta för barnbarn och andra, att du var med från allra första början i bygget av det parti som både blev Sveriges största och som dessutom fick landet på rätt köl igen!

Klicka på bilden nedan om du vill förstora
eller printa ut
CHECKLISTAN

Check lista

  1. Läs igenom programmet och om du stöder det kan gå vidare (pdf som går lätt att skriva ut):
    a) Kort version (3 sidor) … PDF
    b) Lång version (40 sidor) … PDF
  2. Du stöder med din underskrift registrering av partinamnet … blankett
  3. Du blir medlem i Folkhemmet Sverige … klicka här
  4. Du ger ditt samtycke till att ställa upp som riksdagskandidat … blankett

Du postar nu ditt stöd för partinamnet (punkt 2 ovan)
och ditt samtycke (punkt 4 ovan) till:

Frank Nilsson
Modovägen 20
890 50 Björna

(lägg på brevlådan senast 30 augusti)

Dags att agera och inte nöja sig med att knyta näven i byxfickan – annars blir Du först tystad  och sedan överkörd. Bättre att agera medan Du fortfarande har den möjligheten,

klicka ovan för att förstora bilden

Du som vill medverka anonymt till att rädda Sverige genomför punkt 1 – 3 ovan (och hoppar över punkt 4). Det kostar 120 kr och ett frimärke.

Du kan också stödja arbetet genom att donera via bankgiro eller swish.

KOMMENTERA GÄRNA