Decemberöverenskommelsen (som brukar förkortas ”DÖ”)

Det stora sveket

Sverige var en gång en modell för världen när det gäller jämställdhet och välfärd, men under Carl Bildt, 1991-1994, och Ingvar Carlsons och Göran Perssons socialdemokratiska minoritetsregeringar slog nyliberalismen igenom och har successivt förstört den svenska välfärdsstaten. Fredrik Reinfeldts konservativa minoritetsregering gjorde givetvis inget bättre, och Stefan Löfven har bara fort satt på samma kurs.

Genom decemberöverenskommelsen 2014, där alla svenska riksdagspartier gjorde en slags gemensam front mot Sverigedemokraterna, gjorde de faktiskt SD till landets enda oppositionsparti. Efter den manövern ökade SD sin röstandel från 800 000 till 1 100 000, det vill säga med 300 000 röster. SD blev näst störst bland LO-medlemmar

SVT skriver på sin hemsida att socialdemokraterna förlorar stort bland LO-medlemmar (från 46,4% till 38,5%), medan SD ökar (från 20% till 24,9%). Detta beror inte på att LO-medlemmarna har blivit ”rasistiska” eller att Sverige har 1,1 miljoner rasister. Det beror på välfärdsstatens rasering och det socialdemokratiska bedrägeriet.

Som Åsa Linderborg skriver i sin första kommentar till valet:

«I Sverige nämner vi finanskrisen 2008 som om den aldrig riktigt drabbade oss, men den slog hårt. Hundratusen industrijobb försvann på ett bräde. Skolan, vården och polisen underkastades stora nedskärningar. Tio år senare ser vi konsekvenserna i hela dess vidd, med stora revor i samhällsväven. Sverige fungerar inte längre såsom vi förtjänar och förväntar oss.»

«Socialdemokraterna är medskyldiga till att marknadsliberalismen fått slå sönder det som en gång var världens mest jämlika och rättvisa land; de har drivit fram avregleringarna och privatiseringarna.»

Ökad fattigdom och social osäkerhet

Fattigdom och social osäkerhet i Sverige har ökat, och en och en halv miljon svenskar är utsatta för fattigdom, enligt en rapport från Eurostat som återges i Expressen .

Sveriges sociala skyddsnät rämnar, och under samma tid har Sverige fått den största invandringsvågen någonsin och den politiska eliten har gjort det till ett tabu att diskutera de frågor som denna invandringsliberalism har skapat. Att bara nämna dessa problem har betraktats som ”rasism” av de ideologiskt ledande cirklarna, som vanligtvis lever långt från problemområdena och de problem som medelsvensson upplever. Denna arrogans, som de ledande politikerna har mött allmänhetens bekymmer med, ökar det redan kraftiga politikerföraktet.

”Gör din plikt – kräv din rätt”

En gång i tiden hade socialdemokraterna parollen ”gör din plikt – kräv din rätt”. Parollen ”kräv din rätt” riktar sig nu främst till vissa grupper av invandrare utan krav på att de ska göra sin plikt. Politikerna har överlåtit åt de mest reaktionära religiösa grupperna att sätta standarden, vilka nu kan kräva att Sverige anpassar sig till dem och inte tvärtom. Detta har spelat bollen rätt i händerna på Jimmy Åkesson & Co.

Det behövde inte vara så.

I klassisk socialdemokratisk ideologi finns det attityder mot detta. De som kommer hit från kvinnorepressiva stater måste anpassa sig till att här är kvinnor och män likvärdiga och tillsammans på alla arenor, som utbildning, arbete, sport, simning, religion, socialt liv, etc.

De måste förstå att social kontroll genom arrangerade äktenskap med psykisk press och förväntningar är förbjudna, och att förhållandet mellan kvinnor och män måste baseras på full frivillighet och kärlek – inte på klan eller stora familjegruppers krav. Naturligtvis måste de också acceptera att religiösa äktenskap, som tillåter polygami, minderåriga brudar och oskuldskontroller, inte är i enlighet med svensk lag.

Ett bedrägeri också mot invandrare

Det kan tilläggas, att politiken att ge efter för de patriarkala och reaktionära krafternas krav på att anpassa sig till deras värderingar, samtidigt är att förråda inte minst kvinnor och barn, som är offer för det patriarkala förtrycket. För inte så länge sedan var det populärt bland ledande politiker att intyga att de minsann var feminister.

Den fernissan har nu flagnat av!

Det här är också en klassfråga, för när invandrare inte är integrerade, hamnar de som en permanent underklass, som kan bytas ut och undertryckas extra hårt. Religiös segregering hindrar inkludering i arbetsliv, fackförening, samhälle och utbildning. Det är bara den härskande eliten som tjänar på detta.”Åt helvete” – “döden för internet som vi känner det idag”

Nästa stora stora svek är att folket röst nu ska censureras inom EU. De partier som röstat på detta svek bör röstas bort av svenska folket i nästa EU-val 23–26 maj 2019.

Det borde blivit KRIGSRUBRIKER efter detta övergrepp på det fria ordet (en av demokratins hörnstenar) – men det blev bara en liten notis på kultursidorna. Det säger en hel del om vem som styr media.

.
Internet kommer inte bli sig likt

Med 438 röster mot 226 röstade EU-parlamentet för en länkskatt och för ett internetfilter. Med några små, kosmetiska förändringar har ingenting ändrats. När resultatet var klart reste sig ledamöterna i Strasbourg upp, jublade och applåderade.

Därmed infriades de mörkaste farhågor: Internet kommer inte längre se ut eller fungera som förut.

Läs mer om detta enorma svek som knappt nämns i media … GP

Nu undermineras en av demokratins hörnstenar – vår yttrandefrihet. Dags för folket att vakna medan de fortfarande har en röst. Systemmedia (inkl. public service) styrs redan av särintressen.

Fler länkar:

  • EU:s mordförsök på internet kan bli ett självmordspillerklicka här
  • Internet som vi känner det verkar upplösas … GP
  • Så kommer svenska EU-politikerna att rösta i dag … SVT
  • Parliament adopts its position on digital copyright rules … read more

Kommentera gärna på: