Vi går nu nu snabbt från demokrati till diktatur och att man klart bryter mot våra mänskliga rättigheter verkar inte bekymra våra makthavare. Nu ska alla kritiker tystas så att demokratin kan nedmonteras i lugn och ro.
  • Pressmeddelande: tips från domare i EU om inskränkningar av yttrandefriheten >>> PDF

PRESSKONFERENS I TYSKLAND

I Tyskland driver Merkel frågan om att i lag kriminalisera kritik mot invandring, allt i enlighet med Global Compact avtalet undertecknat i Marrakech (som även våra socialdemokrater skrivit under för Sveriges räkning). Ett avtal som görs gällande att det inte ska vara bindande men som i text deklarerar att det är bindande! Våra politiker ljuger således!

GLOBAL COMPACT

(SOM SOCIALDEMOKRATERNA UNDERTECKNAT – I SMYG)

 
  • Bern: Politikerklassen vill underteckna avtal som ger globalisterna ännu mer makt över folken >>> NewsVoice
  • Global Compact – Sverige måste gå ur FN nu >>> NewsVoice
  • Läs mer om Global Compact >>> PDF
Redan 1970 inledes nedmonteringen av den svenska välfärden och vägen öppnades för inkompetenta politiker och ämbetsmän att göra karriär – med stöd av massmedia och public service. Det tar cirka 60 år att systematisk sänka ett land och det har gått 50 år sedan 1970! År 2015 slog Bernt larm om att välfärden håller på att flyga all världen kos – en utvecklingen som understöds av massmedia och av public service. Se intervjun nedan (som SVT-reportern inte lyckades förvränga):
Nu vill globala intressenter avskaffa det sista av den trygghet och välfärd som finns kvar. Våra riksdagspartier agerar som springschasar åt globalisterna (världens mest förmögna familjer) och nu vill de avskaffa demokrati och suveräna nationer genom att öppna gränserna (demokrati är omöjligt utan kontroll av nationsgränser) . Hela spektaklet med decemberöverenskommelsen (DÖ) och januariöverenskommelsen (JÖKEN) är främst till för att gränserna ska kunna hållas öppna – så att nedmonteringen av demokrati, trygghet och välfärd kan fortsätta (sedan kan globalisterna fritt styra och härja – på din bekostnad). Sverige behöver en omstart inom praktiskt taget alla områden och dagens politiker är vaken kapabla eller villiga att genomföra detta.

Visste du att vår statsminister ljuger folket rätt upp i ansiktet om om immigrationen?

Håkan Boström: Myten om den åtstramade invandringspolitiken >>> GP CITAT: Ledare: År 2019 beviljades cirka 120 000 uppehållstillstånd. Det är som att invånarna i Sverige ses som anställda i ett företag, där varje medarbetare är utbytbar och nyrekryteringar bejakas som en expansion av verksamheten. Där kultur, identitet och traditioner – eller vad de anställda själva vill – mest betraktas som grus i maskineriet. Sveriges asylmottagande kommer hädanefter att ligga på ”EU:s lägstanivå” deklarerade statsminister Stefan Löfven på den numera beryktade presskonferensen i november 2015 då MP-språkröret Åsa Romson knappt kunde hålla tillbaka tårarna. Sedan dess har budskapet upprepats gång på gång av olika S-företrädare: Sverige har i praktiken stängt gränserna. Nu är invandringspolitiken under kontroll så att vi kan koncentrera oss på integratione Det är bara det att det här budskapet har ungefär lika lite med verkligheten att göra som Stefan Löfvens gamla löfte att Sverige skulle ha EU:s lägsta arbetslöshet 2020. När Migrationsverket häromdagen presenterade helårsstatistiken för 2019 landade det på cirka 120 000 beviljade uppehållstillstånd för fjolåret. Om studenter och EU-medborgare räknas bort rör det sig om 94 000 personer. Sedan Löfvens och Romsons presskonferens har Sveriges befolkning ökat med cirka 400.000 personer. Ungefär ett nytt Karlstad per år. Och det beror inte på barnafödande. Formellt var antalet asylsökande bara 19 000 personer år 2019. Men då räknar man inte in alla anhöriginvandrare (den helt klart största kategorin) eller arbetskraftsinvandrare. Bägge grupperna är i mer eller mindre grad kopplade till tidigare asylinvandring. [slut citat]
Vi har således en regeringen som vilseleder och ljuger som hästar travar – och oppositionen och massmedia tiger och samtycker. SD kan betraktas som ”kontrollerad opposition” med uppdrag att dammsuga upp de röster som vill protestera mot en okontrollerad immigration (Centerpartiets Annie Lööf utesluter inte 30 miljoner immigranter till Sverige). Därefter kapslas frågan in och vi fortsätter att ta in runt hundratusen per år trots att det saknas resurser i from av jobb, bostäder, vårdresurser och pengar. Förutom att välfärden monteras ned så importeras OTRYGGHET (antalet våldtäkter har t.ex. ökat 21 gånger sedan 1980-talet)!
  Då endast fem till tio procent av alla våldtäkter anmäls så innebär det att det idag begås 200 – 400 VÅLDTÄKTER VARJE DAG i Sverige – utan att ansvariga politiker gör något åt det (tvärtom så får 4 av 5 immigranter som fälls för våldtäkt stanna kvar i landet). Ett fall som inte anmäldes >>> I skammens skugga Statsminister Stefan Löfven svarar på frågan varför 4 av 5 utländska våldtäktsmän får stanna kvar i Sverige (vilket sänder en tydlig signal om att det är fritt fram) >>> klicka här När kommer folket att vakna (?) – och byta ledning för Sverige (!) Globalisterna som underminerat demokratin i Sverige sedan 1970-talet (med stöd av media och våra politiker) har nu fått bråttom med att införa sin nya världsordning där demokratiska nationer är upplösta – vilket har skapat en motreaktion i fler länder. Det finns hopp om att fler vaknar upp nu när otryggheten drabbat allt fler medborgarna i deras vardag – se intervjun nedan!
  Även det svenska folket börjar sent om sider att vakna upp och frågan är om vi hinner byta politiker innan de lagstiftningsvägen har tystat oss med hot om psykisk tvångsvård och fängelse (om vi uttrycker vår mening). Tyvärr är SD som kontrollerad opposition en del av problemet och inte alls lösningen (vilket alltfler så smått börjar inse) >>> klicka här
APPENDIX Opinion: FN och NMR har en sak gemensamt – båda vill strypa yttrandefriheten >>> klicka här De flesta tänker nog som Ingrid tidigare tänkte. Citat: I åratal har jag hört talas om Agenda 21 och därefter Agenda 2030. Du måste läsa detta, har jag fått höra. Men jag har dragit mig för att läsa, av flera olika anledningar. I dessa häpnadsväckande dokument drar nämligen FN och globalisterna upp sina planer för hur de ska förpassa nationalstaterna och de olika folken till historiens skräphög. Alla ska blandas upp, alla ska tvingas inse att deras hembygd inte är deras utan tillhör hela världen, och för övrigt ska bara en halv miljard människor tillåtas överleva. Jag har slagit det ifrån mig. Att läsa FN-dokument är snårigt och tröttsamt och illa kan väl inte någon vilja oss? En kombination av lathet och förlamande skräck över att en gång för alla bli så svartpillrad att man kastar in handduken och ger upp allt hopp om en ljusnande framtid, har fått mig att avstå. [slut citat] Agenda 2030 genomförs nu med expressfart och ALLA kommer att drabbas mycket hårt. De som idag ”stoppar huvudet i sanden” kommer att bli förvånade om hur snabbt tryggheten och välfärden flyger sin kos (med nuvarande fart det kan gå på mindre än tio år). Globalisternas 17 mål för att totalt förändra vår värld-Agenda 2030: – Del 1 (mål 1 – 9) >>> PDF – Del 2 (mål 10 – 17) >>> PDF (sammanfattning på sid 12)
Maurice Strong, som beskrivs som grundaren av FN:s miljöprogram har sagt följande: Är inte det enda hoppet för planeten att industrialiserade civilisationer kollapsar? Är det inte vårt ansvar att själva åstadkomma detta?
Man kan säga att FN nu inför öppen ridå visat sitt rätta ansikte (sitt fula tryne) med Agenda 2030 och med Global Compact – och de agerar MOT mänskligheten. Det verkar som om Orwells 1984 har kommit till slut! Om vi inte säger ifrån.