VALET VAR RIGGAT I FLERA AVSEENDEN

– OCH FRÅGAN ÄR HUR MYCKET AV VÅR DEMOKRATI SOM ÅTERSTÅR?

STALLTIPS. Det var bestämt redan innan riksdagsvalet att Annie Lööf (C) skulle bli statsminister, men det måste ske på ett trovärdigt sätt så först måste spelet pågå tills man står på tröskeln till nyval.

I siste stund ”tar man ansvar” för att undvika politiskt kaos och ett nyval. Annie Lööf blir statsminister blir en ”kompromisslösning” medan S och L blir belönade med ministerposter i den nya regeringen (och V och MP blir stödpartier med tillförsäkrat inflytande på förd politik). Tillsammans får de då 195 mandat och det räcker med 175 för att få majoritet i riksdagen.

SD kan etiketteras som ”kontrollerad opposition” som blir negligerat så att en ansvarslös immigrationspolitik enligt globalisternas plan kan fortsätta och frågan är om SD också är medlöpare i detta spel? M blir det största oppositionspartiet flankerat av KD, MP och V (där MP och V blir både stödpartier och i opposition). Detta gör att SD inte blir ensam om oppositionsrollen,

Annie Lööf är skolad för denna uppgift, men det går inte alltid som globalisterna planerar (att Donald Trump mot alla odds lyckades bli president i USA är ett bra exempel på det). Så inget är givet, men det är ett sannolikt scenario och det är intressant att följa hur man nu manipulativt krattar manegen.

SÅ FRÅGAN ÄR HUR MYCKET SOM ÅTERSTÅR AV DEMOKRATIN?

Mycket talar för att Sverige nu snabbt utvecklas till en skendemokrati med censur av allt som inte är ”politiskt korrekt”. Detta sker på ett lömskt smygande sätt och det är hög tid för folket att agera medan det fortfarande finns handlingsutrymme.


KLIPP FRÅN FACEBOOK:

VAD ÄR DET SOM HÄNDER?!!!

När en vän till mig slutade att följa liveräkningen på Helsingborgs Dagblads sida under valdagen så hade 772 distrikt räknats och han skrev ner att Socialdemokraterna då hade 25,1 % och Sverigedemokraterna hade 24,8%. Det vill säga:

772 distrikt S: 25,1 och SD: 24,8

Jag jämförde siffrorna med SVT:s rapportering under valvakan. Det såg ut så här:

679 distrikt S: 28,8 och SD: 19,5
723 distrikt S: 28,8 och SD: 19,3
767 distrikt S: 28,7 och SD: 19,3
788 distrikt S: 28,8 och SD: 19,2

Givetvis undrade jag hur det kunde vara så. Valmyndigheten hade ju sagt att deras sida hade kraschat, men att själva redovisningen av valresultatet inte var i fara. Hemsidan var ju bara ett tekniskt hjälpmedel.

Jag ringde då Marja Lemne, statsvetare och lektor vid Södertörns högskola som hade uttalat sig till TT om att det var dags att granska Valmyndigheten. Jag tänkte att hon vet nog…

Hon svarade att det inte var konstigt att HD presenterade andra siffror än SVT. Därför att HD med flera medier fick information från Valmyndigheten vars databas inte fungerade och det var inget konstigt att siffror inte blev samma som i SVT. SVT fick nämligen inte sin data från Valmyndigheten utan SVT fick sin data från samma källa som Valmyndigheten.

Läs mer om valfusket som kan betraktas som en ”statskupp” som berövar folket dess demokrati … #VALFUSK 2018


Klipp från Facebook:

Globalisterna (som vill ta befälet över folket och landet) verkar har funnit sin statsministerkandidat.

Dock fick Annie Lööf (C) inte var med på Bilderbergmötet denna gång vilket kan bero på att de inte vill bli för tydliga med sina intentioner – eller att de kommer att satsa på en annan kandidat de kan styra (de verkar ju redan kunna styra hela 8-klövern där SD kan etiketteras som ”kontrollerad opposition”).

Annie Lööf är en ung kvinna som gjort kometkarriär som dock inte har de kvalifikationer som krävs för att leda och styra landet – och om man lyssnar på henne åsikter om invandringen så förstår man att hon befinner sig ljusår från verkligheten (se kort video nedan). Annie Lööf kan prata och hon gör sig bra i tv-rutan och det är inte osannolikt att globalisterna värvat henne och styr förd politik. Hon var redan innan riksdagsvalet tänkt som statsminister efter valet.

 • ”Mycket talar för en bred mittenregering”SvD

GLOBALISTERNA SOM STYR SYSTEMMEDIA ÄR SKICKLIGA PÅ ATT LURA MEDBORGARNA. Allt är inte som det ser ut att vara i TV och i tidningar. Nedan ett axplock som lätt försvinner i bruset i media:

 • Annie Lööf till väljare: “Kryp tillbaka under din sten” …. Nya Dagbladet (gäller kanske alla på ”lägre nivå”)
 • Annie Lööf, din politik skrämmer mig och ger mig ångest .., Katarina magasin

Vår ”nya” landsbygdsminister?

DET ÄR EN BEDRIFT ATT LURA SÅ MÅNGA MEDBORGARE – att rösta på ett parti med en politik som utplånar landets suveränitet – att rösta på ett parti som lade ner en stor del av lantbruket när de satt i regeringen 2006 – 2014 med ansvar för lantbruket.

Var även Eskil Erlandsson (C) globalisternas man när han som landsbygdsminister under två mandatperioder i rask takt monterade ner svenskt lantbruk? Är det meningen att han nu i en ny regering ska fortsätta att svälta ut svenska bönder så att vi blir ännu mer beroende av import av livsmedel? Idag får vi svälta efter tre dagar om importen av livsmedel stoppas. Hur tänker politikerna då?

 • Sveriges deltagare vid Bilderberg 2018 den 7 – 10 juni i Turin i Italienklicka här

Under dessa slutna Bilderbergmöten fattas beslut långt över folkets huvud om hur världen ska styras och här läggs strategin upp hur man ska få folket att aningslöst svälja det som serveras. Med distraherande aktiviteter (som t.ex. klimateffekten och terroraktioner) och med lite sockrad media slinker den beskaste medicin obemärkt ner. Det funkar ju – Centerpartiet går framåt trots att de tycker att vi kan ta emot 30 miljoner immigranter och trots att de klimatbluffar.

 • ”Annie Lööf, din politik skrämmer mig och ger mig ångest” … Katarina magasin
 • Annie Lööf till väljare: “Kryp tillbaka under din sten”Nya Dagbladet
 • Annie Lööf och Jan Björklund anklagas för svek och dubbelspel. … Expressen
 • Boscanin: ”C och L är opålitliga”GP
 • Elitorganisationen som Annie Lööf talar tyst om … Expressen

APPENDIX

Superhemliga mötet: ”De ser Lööf som en blivande statsminister”

Statsvetaren om att Bilderbergmötet bjöd in Annie Lööf. Varför var Centerpartiets partiledare Annie Lööf inbjuden till det superhemliga Bilderbergmötet med världens maktelit den 1-4 juni i USA?

– De ser henne som en blivande statsminister och de vill veta var hon står i vissa frågor, tror Magnus Hagevi, professor i statsvetenskap vid Linnéuniversitetet i Växjö.Läs  mer … VN


Oppositionspartiet – för dig som inte är nöjd med dagens politik.

Bli medlem i partiet som utmanar 8-klöverns rätt likartade politikklicka här

Nu finns det äntligen ett kompetent parti som är väl förankrat i verkligheten och som har ett program präglat av en aktiv politik i medborgarnas och landets intresse … https://folkhemmetsverige.se/

Folkhemmet Sverige är samhällsbyggare med en tydlig vision och ett program för att realisera:

 • Social välfärd
 • Integritet
 • Trygghet


KOMMENTERA GÄRNA

PS.

Står vi inför en ”statskupp” där valet bara var ett spel för galleriet … NYHETER24