FÖRELÄSNINGAR SOM FÖRMEDLAR LIVSVIKTIG KUNSKAP – SOM DU INTE FÅR VIA DE VANLIGA KANALERNA.

Engagerade och kunniga föreläsare kommer under helgen 13-14 april att föreläsa om livsviktiga ting som INTE förmedlas via massmedia, vården eller via våra myndigheter. Missa inte detta tillfälle som kan ha stor betydelse för din och dina barns framtida livskvalitet.

Dela gärna detta inlägg!


Lördagen 13 april 2019 klockan 13.30 – 18.00

Tekn. doktor Lars Bern kommer att avslöja varför vi är så sjuka och hur vi relativt enkelt kan bli friskare. Sammanfattningsvis är vi grundlurade.

Mona Nilsson, ordförande för Strålskyddsstiftelsen berättar om det stora risktagandet med 5G-utbyggnaden. Även här är vi lurade.

Lotta Kilander: författare till boken ”Den oändliga vägen mot sanningen”.
På en sekund förändrades våra liv och ingenting skulle någonsin bli som förut.


Söndagen 14 april 2019 klockan 13.00 – 16.00

Efter att hennes barn drabbats av en vaccinskada så började Linda Karlström forska i ämnet och det hon kommit fram till är inte alls det som kommuniceras via media, vården och myndigheter (även här är vi uppenbarligen grundlurade). Detta är en föreläsning som berör ALLA medborgare, information som är baserad på erfarenhet, fakta och vetenskap.
APPENDIX

  • Är målsättningen att utrota mänskligheten?krönika (det gigantiska bedrägeriet)

Läkemedelsbiverkningar är redan vår tredje största dödsorsak och i USA är snart vartannat barn som föds autistiskt på grund av bl.a. vacciner. Kommer nu 5G att utrota resterande liv? Är en snabbare uppkoppling värt det?

  • Stoppa 5G – 229 forskare och läkare varnar för allvarliga hälsoriskerklicka här

Bin dör redan i massor på grund av gifter och strålning. Hög tid för folket att vakna och kräva av sina politiker att tillämpa försiktighetsprincipen – annars byter vi politiker i nästa val.

Välkommen att lyssna, ställ frågor
och bilda dig en egen uppfattning!


Klipp från Facebook:

SISTA CHANSEN … Göteborg bjuder på en givande och spännande hälsohelg nu på lördag och söndag – med livsviktig kunskap som INTE förmedlas via de officiella kanalerna.

Som Med. Dr. Docent Uffe Ravnskov sagt: ”Sanningen måste förvärvas av varje enskild människa. Vill du veta något måste du själv se på alla premisserna, själv lyssna på alla argumenten och sedan själv avgöra vad som verkar mest logiskt. Det går lätt snett om du ber auktoriteterna göra arbetet åt dig.”

Välkommen!


Om du har sett filmen ”5G APOCALYPSE – THE EXTINCTION EVENT” ovan så inser du säkert att du och dina barn är utsatta för en livsfarlig attack. Om man sedan lägger till GMO, växtgifter, vacciner och industrimedicin (vars biverkningar redan är vår tredje dödsorsak) så inser man snart att vår livskvalitet och våra liv är på upphällning – om vi inte agerar.

Klimathysterin är skapad för att dra uppmärksamheten ifrån det som verkligen skadar oss och de politiker vi valt jamsar med i detta falsarium. Se och hör intervjun med Lars Bern:


ETT ALLVARLIGT HOT MOT VÅR HÄLSA KOMMER FRÅN EN ORGANISATION SOM LYDER UNDER FN (!)

  • CODEX ALIMENTARIUS – HOTET MOT HÄLSOFRIHETEN … klicka här

Bli medlem i NHF-Sweden och bidra till kampen mot detta vansinne som hotar att ruinera ditt och dina barns liv – och på köpet får du en mycket läsvärd tidning (en ögonöppnare) >>> http://www.thenhf.se/


Om du inte kan komma nu på söndag: FRISK UTAN VACCIN (LINDA KARLSTRÖM) ... klicka här


Klipp från Facebook:

LÄKEMEDELSVERKET SVARAR PÅ FRÅGAN OM VARFÖR BIPACKSEDEL INTE DELAS UT INFÖR EN VACCINATION

Den 21 februari 2019 skickade jag nio frågor till Läkemedelsverkets Charlotta Bergquist, och efter upprepade påminnelser har jag 2019-04-04 fått följande svar som gäller frågan varför bipacksedel inte delas ut inför en vaccination.

Jag publicerar korrespondensen in extenso, hennes svar finns rödmarkerade direkt under mina delfrågor som är numrerade (Fråga 1-9) … klicka här