Marcus Birro: ”Vi har sålt ut allt av värde, all heder, allt sunt förut, all solidarisk hederlighet.”

Det här landet… Vad har de gjort med det? Det känns som det var en evighet sedan vi röstade fram ministrarna som styrt allt åt fanders de senaste åren. 

Det är en sorts bisarr cirkus överallt. Barn som inte är barn, män som inte är män, kvinnor som inte är kvinnor utan män och så en hysterisk pöbel som löper på varenda stinkande köttstycke som vulgärmedia kastar ut. Vi rullar medelmåttan till en skimrande hög av skit.

I Stockholm sitter en miljöpartist och menar att vi måste ordna uppehållsrum åt de kriminella gatubarnen som rånar tanter i bilar mitt på ljusa dagen.

Läs mer … NYHETER24

Marcus Birro på … NYHETER24


FOLKHEMMET SVERIGE KOMMENTERAR

ALTERNATIVET

Marcus Birro har fångat status i Sverige mycket bra. Det tråkiga är att det inte finns något riksdagsparti som fattat varför vi ”fem i tolv” startade det nya partiet Folkhemmet Sverige med en unikt bra politik i ALLA väsentliga frågor. Men vad hjälper det om väljarna ännu inte hört talats om partiet så nu gäller det att folkets ”djungeltelegraf” kommer igång … klicka här

Vilket parti inom riksdagen har engagemang, kompetens och den erfarenhet som krävs för att ” rensa upp i dagens röra”? SVAR INGET! Därför startade vi Folkhemmet Sverige med pragmatiska lösningar på ALLA viktiga frågor som MÅSTE lösas. Är de någon fråga som dagens riksdagspartier hanterar bra?

SD har förstått att vi inte kan ha öppna gränser vilket inte imponerar för det begriper ju de flesta medborgare (förutom 7-klövern). Men SD börjar nu slira på även denna enda fråga (de har blivit ett ”halvfrågeparti”), varför AfS startade som ett nytt enfrågeparti. Suck.

  • Folkhemmet Sveriges invandringspolitik – raka rör och inget trams … klick här

Tur att Folkhemmet Sverige finns så det finns ett vettigt parti att rösta på – som företräder alla medborgare. Som en medlem uttryckte det ”äntligen ett parti som jag helhjärtat kan rösta på”.