MP-riksdagspolitiker spred film där journalist kallas för ”skadedjur”, ”rövhatt” och ”kukhuvud”.

Miljöpartiets nyvalda riksdagsledamot Leila Ali Elmi har delat en film där frilansjournalisten Joakim Lamotte bland annat kallas för ”rövhatt” och ”kukhuvud”. Frilansjournalisten anser att politikern borde be om ursäkt efter att ha kallat filmen för ”Bland det bästa jag sett på länge”GP

  • Se inslaget som Leila Ali Elmi tyckte var ”bland det bästa hon sett på länge”klicka här

Det räckte med 1500 röster för Leila Ali Elmi att komma in i riksdagen med en minst sagt hatisk värdegrund – som nu ska representera ”Miljöpartiet”. Vad tänker den dryga kvarts miljon väljare som lagt sin röst på MP om detta (som kanske trodde att de röstade på en bättre miljö)? Vad gör partiledningen åt detta?

Miljöpartiet utser två riksdagsledamöter från Göteborg och en av dem är denna unga kvinna som hetsat och spridit hatiska uttryck mot en enskild journalist som ute på fältet beskriver en verklighet som inte av alla uppfattas som ”politiskt korrekt” att filma och berätta om (en dramatisk ökning av gruppvåldtäkter ska tydligen mörkas enligt MP). År MP numera ett anti-feministiskt parti?

Är Miljöpartiet ett parti som vill avskaffa vår yttrandefrihet och vår pressfrihet? Om inte partiledningen väljer att agera så är det precis så och i så fall borde de byta partinamn så att de inte ”seglar under falsk flagg”.

Tycker Miljöpartiet att hets mot enskilda svenska medborgare är OK – bara för att de har en avvikande uppfattning? Om Leila Ali Elmi hade delat en video som med exakt samma ord hade riktat sig mot en icke-svensk så hade det blivit ett ramaskri (!) – vilket innebär att vi döms olika beroende på härkomst (vilket brukar rubriceras som ”rasism”). Det innebär att Leila Ali Elmi själv är det hon anklagar Joakim Lamotte för att vara (vilket brukar kallas för ”projektion”). Således är människor OLIKA värda inom Miljöpartiet, vilket är en anmärkningsvärd värdegrund.

Ledarskribeten Ivar Arpi skrev på Twitter att demokratin kan snedvridas om bara vissa grupper personröstar, eftersom det då finns en risk att ”små, organiserade grupper får oproportionerligt inflytande”GT


FOLKHEMMET SVERIGE

Folkhemmet Sverige har ett väl utformat förslag på en konstitution som skulle återföra makten till folket (som också skulle göra det svårare att ”kuppa” sig in i riksdagen). Det blir en tvåkammarriksdag där hela landet får ett inflytande, det blir beslutande folkomröstningar enligt schweizisk modell. tjänstemannaansvar återinförs, m.m.

”Sverige saknar ett verkligt lokalt demokratiskt självstyre. Centralismen är extrem. Det är stora problem inom t.ex. skolan, sjukvården, rättsväsendet och integrationen. Det räcker inte att lappa och laga om det grundläggande operativsystemet är defekt /”buggigt”.

Den svenska regeringsformen från 1974 behöver ersättas med en mer frihetlig och genomtänkt konstitution: ett system byggt på en djupare demokrati, ett större inslag av maktdelning, ett starkare rättssamhälle, tydliga gränser för statens verksamhet samt ett större inslag av personlig ansvarighet i det politiska ledarskapet. Sverige behöver uppgradera sitt operativsystem – och därefter en omstart.”

Nu sjunde och reviderade upplagan.

Om Du instämmer så är Folkhemmet Sverige ditt självklara val nästa gång – också ett parti med en mycket bra miljöpolitiken (på riktigt). Fram till nästa val är du välkommen som medlem … klicka här


Kommentera gärna på:


Vad säger då Miljöpartiets ledare Gustav Fridolin?

Citat från Joakim Lamottes Facebook:

Vid det här laget känner sannolikt halva Sverige till att Miljöpartiets senaste stjärnskott Leila Ali Elmi har spridit grovt hat mot mig. Då kan man tycka att det vore passande med en ursäkt från Miljöpartiet, men någon sådan har jag inte sett röken av.

Däremot skriver Gustav Fridolin att han är stolt över att få arbeta med Leila Ali Elmi i framtiden och att hennes kommande gärning kommer att skaka om Sverige mer än vad hatarna kommer att skaka om henne.

Är han stolt över att jobba ihop med en person som sprider det värsta hat man kan tänka sig? Kanske har även Gustav Fridolin sett videon där jag kallas parasit, skadedjur, jävla as, mansäckel, kukhuvud och där mina ”jävla barn” får höra hur synd det är om dem eftersom jag är deras pappa?

Kanske tycker även Gustav Fridolin, precis som Leila Ali Elmi, att det här hatet är ”det bästa han sett på länge”? Gustav Fridolin är snabb att gå ut och fördöma hat så länge det handlar om människor som driver hans egen agenda, men när hans egna riksdagsledamöter sprider hat är det tydligen helt ok?

Detta mina vänner är den renaste formen av hyckleri
och dubbelmoral blandat med en rejäl dos självgodhet.


Rashid Musa, ordförande för Sveriges unga muslimer, har sällat sig till skaran av hetsare och hatare.

Citat från Joakim Lamottes Facebook:

Efter de senaste dagarnas avslöjanden om miljöpartisten som spridit hat mot mig har påhoppen i sociala medier varit helt galna. Nu sällar sig även Rashid Musa, ordförande för Sveriges unga muslimer, till skaran av hatare.

I ett inlägg kallar han mig tiggare och jämför mig med Ku Klux Klan. Paradoxalt nog har hans organisation de senaste åren lyft miljontals kronor i statliga bidrag, trots att de samarbetar med våldsbejakande radikala islamister som vill införa sharialagar. Nu verkar det lyckligtvis vara slut på dessa bidrag, men att han har mage att kalla mig för tiggare är anmärkningsvärt, när det i själva verket är mina skattepengar som under många år finansierat hans verksamhet.

  • Inget statsbidrag för Sveriges unga muslimer … Aftonbladet

Rashid Musa jämför mig även med KKK, medan han själv företräder en organisation som sysslar med rasism genom att bjuda in antisemitiska talare som hetsar mot allt från judar till homosexuella.

Nej du Rashid Musa, kom inte och kalla mig för epitet när du själv är den som står bakom mest rasism.


SO WHAT?

Citat från Joakim Lamottes Facebook:

Nu har Miljöpartiets riksdagsledamot Leila Ali svarat på kritiken efter att det framkom att hon spridit en grov hatvideo om mig. På Facebook slår hon ifrån sig kritiken med orden

”So what, det var ett intressant inlägg i en viktig debatt.”

Vad är det hon tycker är intressant i inlägget? Är det att jag kallas skadedjur, parasit, kukhuvud och jävla as? Eller är det att mina ”jävla barn” dras in i hatstormen?

Vidare skriver Leila Ali ”att samhället behöver stå upp tydligt för alla som drabbas av sexualbrott”.

Med anledning av det har jag försökt finna något tillfälle när hon själv har stått upp mot sexualbrott, men lyckas inte hitta någonting sådant. Inte en enda rad hittar jag där Leila Ali lyfter frågor om sexualbrott. Däremot skriver hon att de grova påhoppen mot mig är det bästa hon sett på länge.

Jag har ägnat flera år av mitt liv åt att kämpa för kvinnofrid och mot sexualbrott. Är det genom att sprida hat mot mig som Miljöpartiets Leila Ali står upp mot sexualbrott?

Miljöpartiet pratar ofta om värdegrund. Nu är det dags att de ser över vad deras egna politiker har för värdegrund.


FOLKHEMMET SVERIGES KOMMENTAR

Nu är det också hög tid att medborgarna sätter sig in i politiken så att de vet vad de lägger sin röst på. Det är viktigt att veta i vems händer man lägger sin och sina barns framtid i. Ingen är betjänt av ”omvänd rasism”, hat och hets mot gruppen svenskar. I vems intresse ligger denna polarisering?