Valkåseri: Röstningsånger efter klimatvalet?
.

Klimathysterin verkar aldrig ha varit större än inför riksdagsvalet 2018.

Enligt en undersökning gjord av Ipsos på uppdrag av Dagens Nyheter tillmäts frågan samma betydelse som invandring, skola och brottslighet. DN:s förstasidor innehåller rubriker som ”Klimatoptimismen kan vara livsfarlig” och ”Så omvandlar du din klimatångest till handlingskraft”.

Det är märkligt, för ingen av de personer jag möter i min vardag uppvisar tecken på ”klimatångest”. Var finns dom? På tidningsredaktioner och i TV studior?

Utanför riksdagen hittar man i alla fall en. Där sitter 15-åriga Greta som skolstrejkar för klimatets skull. Där tänker hon sitta varje dag på skoltid fram till valet. Förstasidesstoff naturligtvis hos mainstreammedia. Eller reklam för en bok om klimatet, som Greta enligt uppgift i media, skrivit tillsammans med sin mamma Malena Ernman. Marknadsföring

Läs mer … klicka här


KOMMENTAR

Samtliga partier i riksdagen är klimat-hysteri-partier som drar fokus och resurser från verkliga problem. Livets gas CO2 som är en förutsättning för liv döps till ”växthusgas” (som får det att växa bra i växthus) och media försöker framkalla ”klimat-ångest” – med DN i täten (globalisternas främsta språkrör).

Det finns partier som på fullt allvar tror att de kan styra klimatet genom att höja bensinskatten – men det enda som händer är att du blir fattigare (och verkliga miljöproblem blir liggande). Vem röstar på en sådan politik?

Detta skrev vi om år 2014 – men dagens partier bryr sig inte om fakta om vare sig GMO eller klimatet. De styrs av andra krafter.

  • EU-valets viktigaste miljöfrågor: GMO och klimateffekten?klicka här

Går vi mot en mindre istid? Då måste ju MP byta fot.

Se filmen nedan som terapi mot ”klimatångest”. Filmen visades i Sverige en vardag när de flesta sov om media teg som muren.

The film, made by British television producer Martin Durkin, presents scientists, economists, politicians, writers, and others who dispute the scientific consensus regarding anthropogenic.

Se och lär. Mekanismerna är desamma som de medicinska dogmernas, som ju håller en hel sjukvårdsindustri under armarna. Skeptiker stämplas som förvillare, kättare eller falska profeter/profettissor

Det var ett politiskt beslut att rekommendera fettsnåla kostråd på 1970-talet. De som stödde det politiska beslut belönades med anslag och de övriga vetenskapsmännen sattes i karantän.

Klimateffekten (CO2) är också ett politiskt beslut som saknar förankring i verkligheten och nu har en hel värld blivit bedragen. Historien upprepar sig än en gång och medborgarna står för notan.

Kostrådsbluffen och GMO som nu sänker hela nationer är sannolikt århundradets största bluff, där klimateffekten skulle kunna kandidera som näst största. Men detta kan politiker inte säga högt, då en majoritet av väljarna tror på koldioxideffekten (även många politiker har denna uppfattning).

Oj, vad lurade vi blir – på både hälsa, pengar, miljö och välstånd.
Makt, inflytande och pengar (”ego business”) är det som styr.

  • Artiklar om ”klimateffekten” … NEWSVOICE
    Klimathotet, finns det på riktigt?
  • Byta nötkött mot svin och kyckling vore katastrof (och om ”klimateffekten”) … klicka här

APPENDIX

Folkhemmet Sveriges miljöpolitik leder till lägre utsläpp av koldioxid som en bieffekt när vi åtgärdar riktiga problem – så även om du tror att att koldioxid är en farlig ”växthusgas” så kan du med gott samvete lägga din röst på Folkhemmet Sverige (du kan alltså helgardera dig i valet).


KOMMENTERA GÄRNA: