De som berättar sanningen om vacciner råkar mycket illa ut – vilket får de flesta att tiga. Lyssna och lär vad vacciner innehåller och vad som händer med de som talar.

Med vacciner får globalisterna (de som äger den globala vaccin- och läkemedelsindustrin) tillgång till ett helt folks blodomlopp och de kan spruta in vad som helst – utan någon som helst kvalitets- och säkerhetskontroll. Något som de också gör utan några som helst skrupler och de tar bra betalt för detta ”terrordåd”. Detta sker inför öppen ridå medan våra ansvariga politiker och myndighetspersoner bara glider med de monetära strömmarna likt ”korkar” medan de utan att blinka släpper igenom ett ”biologiskt vapen” som effektivt kan försvaga ett helt folks förmåga att försvara sig och som underminerar hälsan hos våra barn. Dagens politikerna håller sig flytande med lite politiskt mumbojumbo (som gör att de håller egen rygg fri) och det är närmast noll krav på kompetens och resultat.

Globalisterna äger också massmedia och har stort inflytande även på vad public service sänder så folket är ovetande om vad som händer och förstår inte varför vi blir allt sjukare medan vården blir allt sämre och allt dyrare. Detta är planlagt och koordinerat – av globalisterna som nu vill stänga ner alternativmedia genom olika diktat inom EU (som de också styr).

Ingen tar idag ansvar för konsekvenserna och biverkningarna av vacciner (som inte alls genomgår säkerhetstester som läkemedel gör och vaccinindustrin har friskrivit sig från allt ansvar). Således måste du själv ta ansvar för dig och dina barn när det gäller vacciner och en bra början är att läsa boken ”Vaccinationer : risker och skador”klicka här … och på samma gång kan man beställa boken ”Överlista din cancer : alternativa icke-toxiska behandlingar som fungerar”klicka här. Då inser man att vi blivit grundlurade även när det gäller kemoterapi och man inser att alla som hotar läkemedelsindustrins monopol blir angripna för att tystas så att gemene man inget får veta

Citat från videon nedan;

”Varje spruta med vaccin skadar dig – men det kan dröja decennier innan t.ex. cancer utvecklas”

Se videon: The criminalization of science whistleblowers: An interview with Judy Mikovits, PhDclick here


APPENDIX (om en genomkorrupt bransch som grundlurar oss på vår hälsa och på våra skattepengar)

 • FAKTA: DÄRFÖR IFRÅGASÄTTER VI VACCINklicka här
  .
 • Dr Suzanne Humphries avslöjar den ovetenskapliga vaccinindustrinNewsVoice
  .
 • Vaccinindustrin betalar ut miljardbelopp till vaccinskadadeNewsVoice
  .
 • Infografik från NaturalNews om vaccinindustrins förgreningar i USANewsVoice
  .
 • FAKTA: Forskningsfusket bara fortsätter : Macchiariniskandalen & Karolinska institutet : de ekonomiska och politiska drivkrafterna … en bok som alla borde läsa … klicka här