NÄSTA GÅNG KAN DIN FAMILJ DRABBAS

Journalisten Joakim Lamotte skrev på Facebook följande tänkvärda inlägg (17 januari 2019):

Pappan jag pratar med är förtvivlad. Hans dotter har blivit våldtagen en sen kväll i Göteborg. Tre främmande män har turats om att förgripa sig på henne och när hon gör polisanmälan läggs den snart ner. Polisen anser att spaningsläget är för dåligt. Killarna är enligt tjejens beskrivning sannolikt inte svenska medborgare.
.
En mamma som kontaktar mig berättar hur hennes 11-åriga dotters liv blivit förstört. Hon har blivit våldtagen av två killar i offentliga miljöer i ett litet samhälle i norra Sverige. Gärningsmännen tvingade henne till såväl avsugningar som analsex. Killarna som senare döms till pinsamt låga straff är från Libanon och Afghanistan.
.
Eller tjejen från Ludvika som berättar för mig hur två killar från ett asylboende våldtar henne brutalt en sen kväll i en mörk gränd i staden. Enligt domstolen anses det bevisat att tjejen blivit våldtagen och att båda männen varit delaktiga. Trots det frias gärningsmännen eftersom de skyller på varandra och det går inte bevisa exakt vem som har gjort vad. Senare får männen hundratusentals kronor i skadestånd för att ha suttit häktade. Den våldtagna kvinnan får inte ett öre.
.
Jag skulle kunna fortsätta länge att räkna upp människor som kontaktat mig och berättat om sina upplevelser. Varje sådant samtal skär i bröstet och det går inte att låta bli att tänka på sina egna döttrar. I många år har jag nu tittat på den här typen av ärenden och vissa dagar är uppgivenheten större än andra. Hur är det möjligt att politikerna låtsas som ingenting? De står där med sina floskler och ljuger väljarna rakt upp i ansiktet.
.
Och nu ska det bildas en regering efter någon slags överenskommelse mellan Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Liberalerna och Centerpartiet. I samband med det har debatten handlat om strandskydd, marknadshyror och turordningsregler. Skämtar någon med mig? Hur kan dessa frågor få tillåtas bli de största när en ny regering ska bildas och bestämma framtiden för tillståndet i vårt land?
.
Enligt väljarna är de viktigaste frågorna trygghet, invandring, integration och sjukvård. Om detta har man inte sagt ett ord. Förutom då att Annie Lööf har fått igenom krav på ökad invandring.
.
Samtidigt uppdagas ett fall av gruppvåldtäkt i Finland, liknande de vi haft under många år i Sverige. Då håller de finska politikerna krismöte, lovar krafttag och diskuterar förslag som exempelvis att kunna upphäva medborgarskap för dessa kriminella. Efter ett sådant fall i Finland anses gränsen vara nådd, men i Sverige har vi accepterat detta år efter år.
.
Nu är situationen värre än någonsin samtidigt som vi blir allt mer avtrubbade. Att det fortfarande inte är någon med makt som bryr sig är helt ofattbart. Och när det skall bildas regering så pratas det om strandskydd. Det är så makabert att man bara vill gå och dra ett täcke över sig.
.
Men det är inte endast politikerna som skall klandras. En stor del av Sveriges journalistkår är medskyldiga till att dansa efter maktens pipa och låta politikerna sätta agendan. Hur kan man som journalist gå på presskonferens efter presskonferens utan att ställa de viktigaste frågorna? Det är helt ofattbart.
.
Jag vill med det här inlägget fråga vår nya kommande regering om ni tänker tillåta att otryggheten för kvinnor ökar lika drastiskt denna mandatperiod som den förra? Helt ärligt, hur har ni mage att svika offren för det ökande sexuella våldet i Sverige? Skäms ni aldrig när ni går och lägger er?

Dela gärna det här inlägget så att det når fram till dem som behöver läsa det mest.
______________________________________________
Stöd till arbete med oberoende journalistik (Joakim Lamotte)
Swish: 0707760990
Konto: 6235-536119732 Handelsbanken
Har du något att tipsa om, tveka inte att höra av dig. Anonymitet utlovas.

 – – – Slut citat – – –


FAKTA

Var tredje ung kvinna nu offer för sexualbrott

Mer än var tredje kvinna i åldrarna 20 till 24 uppger att de utsatts för något slags sexualbrott under det senaste året. Nästan var tionde kvinna i samma ålderskategori uppger att de utsatts för ett allvarligt sexualbrott, det vill säga försök till eller fullbordad våldtäkt. Andelen unga kvinnor som utsatts för allvarliga sexualbrott har ökat med över 40 procent på ett år.

Vår statsminister prioriterar dock ej denna fråga

.
FAKTA:
Så sällan utvisas utländska förövareSvD


KOMMENTAR

Vi har nu fått en globalistisk regering under ytterligare fyra år (länk) och det är viktigt att förstå att våldtäkter är en av globalisternas ”strukturerade produkter” för att försvaga och demoralisera ett folk så de lättare kan ta befälet över landet. Därför agerar politiker och domstolar på detta viset – de lyder order för att de är rädda om sin egen karriär – kryddat med inkompetens vilket gör att de absolut inte vågar avvika från det globalisterna stakat ut. Därför kommer regeringen inte att se till att antalet våldtäkter minskar – utan de kommer att agera tvärtom.

Med stöd av Centerpartiet och Liberalerna kommet de att öppna gränserna på ett fortsatt okontrollerat sätt och antalet våldtäkter kommer att ÖKA – vilket är syftet.

Var är svenska män och varför tolererar svenska män att deras barn och kvinnor våldtas?

DAGS ATT VAKNA!

Folkhemmet Sverige menar att alla som begår våldtäkt och som inte är svenska medborgare omedelbart ska utvisas ut landet och fängelsestraff ska avtjänas utomlands (outsourcing). Ett dygn i svenskt fängelse kostar i snitt 6000 kronor per dag, medan genomsnittspriset inom EU är 1000 kronor per dag. Vad tycker du?

  • Nöj dig inte med att ”knyta näven i fickan” utan bli medlem och stöd en vettig politik … klicka här

.


APPENDIX

Globalisternas plan framgår av ”Agenda 21”. Är det denna politik som du röstade på? Det var dock vad vi fick!

.


DN

Intressant att notera är hur DN som är globalisternas propagandatidning nummer ett i Sverige försöker förklara bort ökningen av antalet våldtäkter med att bland annat benägenheten att anmäla en våldtäkt har ökat. Dock kan det vara precis tvärtom nu när anmälan om våldtäkter läggs på hög och sedan avskrivs (även när man vet vem gärningsmännen är och när det finns objektiva bevis). Många avstår också att anmäla brott på grund av risken för repressalier från våldtäktsmännen som ju oftast släpps fria eller som mer får ett symboliskt straff. Att släppa lös våldtäktsmän är ett effektivt sätt att underminera ett samhälle och att våldtäkt kan rubriceras som en ”strukturerad produkt” i globalisternas verktygslåda när de ska försvaga motståndskraften i ett samhälle.

  • Artikeln i DN innehåller dock en del bra statistik … DN… bland annat nedanstående graf:

Vi ser också i diagrammet att 8-klöverns politiker ägnar sig åt semantisk politik istället för att lösa problemet. Från 5 till 69 våldtäkter på fyra decennier och DN ifrågasätter om antalet våldtäkter verkligen har ökat?!  För den som kan räkna är det en ÖKNING med 12800 % som DN försöker skriva bort. GOOD LUCK!

Vi menar att DN på ett skämmigt och nedvärderande sätt gravt underskattar läsarnas intelligens och uppfattningsförmåga, vilket borde avspeglas i antalet prenumeranter. Vem vill stödja propagandamedia som medvetet vilseleder medborgarna – som lurar sina läsare?

  • Hakelius: DN har blivit ett propagandaorganklicka här
    • Hur kunde allt få löpa på så okritiskt, DN? … Aftonbladet

INLÄGG PÅ FACEBOOK

NU RÄCKER DET

Våra barn och kvinnor våldtas på löpande band i Sverige – och våra politiker tittar åt andra hållet!!!

Var tredje ung kvinna nu offer för sexualbrott. Mer än var tredje kvinna i åldrarna 20 till 24 uppger att de utsatts för något slags sexualbrott under det senaste året. Nästan var tionde kvinna i samma ålderskategori uppger att de utsatts för ett allvarligt sexualbrott, det vill säga försök till eller fullbordad våldtäkt. Andelen unga kvinnor som utsatts för allvarliga sexualbrott har ökat med över 40 procent på ett år.

Lyssna på hur vår statsminister tänker runt detta problem.

Vi har fått en ny globalistisk regering och våldtäkt kan betraktas som en ”strukturerad produkt” – med syfte att försvaga en nation och dess folk. Därför har vi att se fram emot en ökning av antalet våldtäkter och andra brott mot befolkningen – utan att det synes bekymra regeringen. Det finns således en strategi bakom att låta 4 av 5 utländska våldtäktsmän stanna kvar i Sverige (det sänder en tydlig signal till andra att det är nästintill riskfritt att våldta barn och kvinnor i Sverige). Vad det detta du rösta på?

Folkhemmet Sverige har en viktig roll att spela inom politiken då inget annat parti verkar förstå allvaret i situationen. En familj som varit utsatt för våldtäkt blir aldrig sig lik igen. Bli medlem … klicka här