Politikerna och massmedia lurar skjortan av oss
– med falsk information

Och det är du som står för notan i form av att tryggheten och välfärden nu flyttar utomlands.

Dagens svenska politiker verkar inte kunna räkna och än mindre kunna göra en konsekvensanalys – de styr landet på ”känsla”, där Miljöpartiet tar täten mot att sänka både landet och miljön. Dags för folket att vakna och agera!

”Skatteväxling” är nonsens då syftet är att öka beskattningen som främst kommer att drabba de svagaste i samhället. Vilket i klartext innebär att regeringen, med Miljöpartiet som pådrivande, är låginkomsttagares och fattigpensionärernas värsta fiende. Vår statsministers främsta kompetens verkar vara att i valtider kunna beställa ”en korv med bröd”. Vad vill du ha?

.
Sverige styrs idag av yngre lekmän som gjort politisk karriär – vilket kräver varken kompetens eller förmåga att åstadkomma resultat. Tryggheten och välfärden blir därefter.

.
Visst du att …

Kontrollerad och chippad

Visste du att klimatteorin är skapad av ett fåtal finansfamiljer (som blivit enormt rika på olja, vacciner, läkemedel, GMO och bankverksamhet) – skapad för att kunna kontrollera och styra världens energiproduktion och för att bereda vägen till en global världsregering (vilket kräver att nationernas suveränitet luckras upp).

Se nedan en intervju som baserat på fakta beskriver hur mäktiga globalister vill ta makten över våra liv – varefter medborgarna skulle kunna reduceras till chippade ”hen-robotar” som de enkelt kan kontrollera och t.o.m. stänga av om vi inte lyder order. Denna utveckling kan du nu enkelt göra motstånd mot nu på söndag >>> Gula västarna
.


.
2000-Talets Vetenskap avslöjar ”ren och skär bluff”

I den här artikelserien presenteras historik, vetenskap och politiska mål som har med klimatfrågan att göra. I följande tre artiklar belyser 2000-Talets Vetenskap på vilket sätt som politikernas klimatskatter är helt obefogade. 2000-Talets Vetenskap visar, utifrån en vetenskapligt grund, att påståendet att de ökande koldioxidnivåerna skulle vara anledningen till den globala temperaturökningen är ren och skär bluff.

2000-Talets Vetenskap har i dessa tre artiklar gått igenom vetenskapen bakom klimatteorin och det är solklart att detta är ett falsarium skapat för att ta kontrollen över världens energiproduktion som de globalt vill styra. De använder också klimathysterin för att dra fokus från riktiga miljöproblem.

Okunniga och/eller korrupta politiker och tjänstemän dansar med runt ”guldkalven” medvetna om att det gynnar deras karriärer – även efter politiken då välavlönade jobb väntar. De som står för notan är medborgarna i form av höga skatter, lägre välfärd och sämre miljö. Om du vill motverka denna utveckling så kan du göra detta redan nu på söndag i EU-valet >>> Gula västarna

Först en artikel om Gula västarna i Frankrike (eftersom massmedia och SVT inte rapportera om detta). Det är huvudsakligen vanligt folk som vaknat upp och där många inte längre kan leva på sin lön eller pension på grund av den politik som globalisten Emmanuel Macron står för (höjning av bensinpriset var bara den tändande gnistan) >>> PDF

Den svenska motsvarigheten till Emmanuel Macron är Annie Lööf (C) som bland annat anser att 30 miljoner invandrare är fullt möjligt för Sverige att ta emot. Annie Lööf verkar vara helt omedveten om att integrationen inte ens fungerar idag och att detta gör att otryggheten nu sprider sig som en löpeld – eller så försöker hon medvetet föra folket bakom ljuset >>> klicka här


.
Tre artiklar med fakta om ”klimatet” för dig som vill veta istället för att tro

Att prata fakta och vetenskap i klimatfrågan är som att ”svära i klimatkyrkan” och nu finns t.o.m. nyordet ”klimatförnekare” och politikerna pratar om att ”rädda klimatet”. Frågan är om det finns någon gräns för politisk naivitet nu när vår statsminister hedrar barn för att de strejkar för ”klimatet”. Man skulle kunna skratta åt vansinnet – om det inte hade kostat oss skjortan och vår demokrati. Om man skriver ”opassande inlägg” om denna barnsliga fars så kan man förlora jobbet >>> dagens tidning. Således är redan yttrandefriheten satt ut spel – en av demokratins hörnstenar.

Är vi mesar eller stolta vikingar som tar fighten för trygghet och välfärd – som man nu vill beröva oss?

Vad det än är som drabbat våra politiker så är det mycket allvarligt – de gör ju oss alla fattigare medan de skyfflar riktiga miljöproblem under mattan. Tänker du ge dessa naiva lekmän ditt förtroende så att de kan styra och leda Sverige och EU ännu en mandatperiod – på din bekostnad?
.
Hur tänker du då?


.
Vetenskap och fakta om klimatet

klicka på bilderna nedan för att förstora dem

2000-Talets Vetenskap nr 3 2018 >>> klicka här
eller klicka på bilden ovan

2000-Talets Vetenskap nr 4 2018 >>> klicka här
eller klicka på bilden ovan

2000-Talets Vetenskap nr 1 2019 >>> klicka här
eller klicka på bilden ovan


Svensk Webbtelevision intervjuar och analyserar

Svensk Webbtelevision har intervjuat politiker inför EU-valet och det är tydligt att klimatpolitiken är baserad på en TRO av närmast sekteriskt karaktär (som dessutom inte får ifrågasättas). Citat. ”Vi måste tro på att vi kan göra något åt klimatet” och det får kosta vad det kostar (det har ansvariga politiker ”glömt” att räkna på). Att det kan kosta oss välfärden – för ingenting – verkar ingen makthavare vilja förstå.

.


Sist men inte minst …

Läs vad Gula västarna och andra partier svarar på sju konkreta frågor om hälsa, miljö och samhälle >>> klicka här


APPENDIX

Ett axplock fakta om klimatet

– en politisk ödesfråga för västvärlden


.
Det stora globala klimatsvindleriet

Snart en miljon har sett nedanstående film som visades i British Channel 4 och även i Sverige (sent en vardagskväll runt midnatt när de flesta sov). En av 8500 kommentarer: ”The absolute evil that is used in the scaring of the young children in order to brainwash them into perpetuity.”. Fritt översatt:

Den absoluta ondskan är att detta falsarium används för att skrämma
upp våra barn med syfte att hjärntvätta dem för resten av deras liv.

Nu används även barn som aktörer (Greta Thunborg) för att uppnå maximal spridning och skrämseleffekt – med support av SVT och av tidningar som kontrolleras av de som vinner på att vi klås på pengar och på inflytande på hur landet ska styras. Priset för detta falsarium syns för vanligt folk när de ska betala för el, bensin, diesel OCH på att tryggheten och demokratin nu undermineras i rask takt. T.o.m. vår statsminister hyllar och tar råd av detta barn – vilket visar vilken nivå vår regering befinner sig på. Det finns all anledning för svenska medborgare att känna stor oro!

  • PR-spinnet bakom Greta Thunberg … klicka här
  • Thunberg dragplåster för att dra in miljoner till bolag … klicka här

.
Sanningen om global uppvärmning

1,4 miljoner besökare har sett nedanstående intervju med en erfaren seriös klimatforskare (en ”insider”) som berättar sanningen, som att hela klimathysterin vilar på bevisat felaktiga datoriserade simuleringsmodeller (den enda simuleringsmodell som överensstämmer med verkligheten har visat sig vara den ryska – och dess resultat är inte på något sätt alarmerande):


.
Global uppvärmning är en bluff

En kvart miljon har sett detta underhållande inlägg nedan – med en allvarlig underton:


.
En seriös väderman som utgår ifrån fakta och vetenskap

En berömd amerikansk väderman bevisar nedan att klimatförändringarna är ett politiskt ”hitte-på”, så att politikerna kan höja skatterna på t.ex. el, diesel och bensin (som främst slår mot vanligt folk):


.
Vi är utsatta för ett bedrägeri av ofantliga mått

– av våra egna politiker

David Icke skräder inte orden när han beskriver falsariet med klimathysterin (sett av mer än en kvarts miljon). Vi kanske ska instifta ett nytt ord: ”Klimatskam” (dagens politiker borde verkligen skämmas när de bedrar folket på detta vis).


SVT fake news om klimatet

Del 2 som bland annat visar att SVT har blivit en ren propagandakanal som bryter mot avtalet om att förmedla saklig och objektiv information. Varför ska medborgarna tvingas betala för detta?


.
Kejsarens nya kläder

Klimateffekten på grund av utsläpp av koldioxid är ett skolexempel på ”Kejsarens nya kläder” och frågan är hur dessa klimatpolitiker och fuskande forskare kommer att agera när folket ser att de är fullständigt ”nakna” (när vanligt folk inser att de har blivit grundlurade på pengar). Eliten verkar tro att vanligt folk är dumma i huvudet – men så är inte fallet (dock en aning godtrogna).

Grundlurad på pengar!

Koldioxid är livet gas och om vi ökar halten koldioxid så växer det bättre (varför det finns odlare som köper koldioxid till sina växthus – kanske därför det kallas ”växthusgas”). Att koldioxid skulle ha någon större påverkan på klimatet är ett rent falsarium för att kunna ta kontrollen över länder och för att klå vanligt folk på pengar.

  • Koldioxidens verkan är TEORETISKT OMÖJLIGKlimatsans
  • ”Fossilfritt” är dumt. Det gör oss fattigareKlimatsans

Nu kan du ge dagens ansvarslösa politiker sparken redan i EU-valet och samtidigt sända en signal till regeringen och riksdagen att de också riskerar sina jobb i nästa val år 2022 om de inte börjar föra en politik i folkets och landets intresse. Nu räcker det!