Journalisterna ”INGRID&MARIA” bjuder nedan på en omtumlande berättelse, en helhetsbeskrivning om hur du systematiskt och mycket lömskt blir grundlurad på din frihet och din välfärd. Denna sammanställning är dynamit. Ett tips är att läsa flera gånger – och stanna upp och reflektera.

Att ändra på sin världsbild som man blivit itutad sedan barnsben går inte på en kafferast – dock nödvändigt att vi nu snabbt ser igenom dimridåerna (redan innan nästa val då tiden för vår demokrati och välfärd håller på att rinna ut). Det som nu sker är så hemskt att det är svårt för normalt funtade människor att förstå vidden av denna ondska och att den redan inom ett decennium kan ha tagit fullständig kontroll över vårt folk och vårt land.

Fram till nästa val kan du gå med i Folkhemmet Sverige och även ta på en gul väst redan nu på söndag (om du bor i Stockholm med omnejd – Mynttorget kl 13.00 – 15.00). Tiden håller på att rinna ut!


Dansk bankman avslöjar elitens mörkaste hemligheter

Mads Palsvig är den framgångsrike danske bankmannen som gick emot banksystemet och blev en rebell. Nu avslöjar han den globalistiska elitens mörkaste hemligheter. Söndag 27 januari 2019 talar han på en Gula västarna-manifestation i Stockholm – se plats och tid nedan.

  • WOWklicka här (läs och reflektera – det gäller bokstavligen livet)

Det parti som kommit till insikt och som har utarbetat helhetslösningar i Sverige är ”Folkhemmet Sverige” – medan dagens riksdagspartier verkar famla i blindo alternativt går de medvetet globalisternas ärenden.

Se de tre första minuterna nedan så får du en inblick i hur och varför folket låter sig grundluras. Lyssna på Mads Palvigs svar på frågan om vad som är det största problemet som världen står inför idag – ett svar som Folkhemmet Sverige också ställer oss bakom då det egentligen är relativt ”enkelt” att öka tryggheten och välfärden.

Om du sedan lär dig hur pengar skapas (via ett korrupt banksystem) så förstår du vikten av den bankreform som utgör en hörnsten i Folkhemmet Sveriges program – något som helt saknas hos dagens riksdagspartier vilket gör att de saknar handlingskraft för att t.ex. kunna bygga billiga bostäder som vanligt folk har råd med och de saknar förmåga att höja pensionerna till en anständig nivå (istället pratar de bara och ger tomma löften för att fiska de röster som utgör deras maktbas). Hela intervjun nedan är mycket sevärd då den ger en helhetsbild av det som idag hotar oss – som nu snabbt undergräver den frihet, trygghet och välfärd många tar för givet.

Även Mads Palvig har kommit till insikt att det INTE går att påverka de institutionella partier som idag har makten (som agerar som om de vore globalisternas tjänare) – varför han också startade ett nytt parti. Detta är en viktig insikt som Folkhemmet Sverige menar gäller i ännu högre grad för vårt land – varför Folkhemmet Sverige bildades.

EN VIKTIG INSIKT: DET GÅR INTE ATT PÅVERKA 8-KLÖVERN DÅ DE STYRS AV ANDRA OTROLIGT RIKA OCH MÄKTIGA KRAFTER (GLOBALISTERNA).

TIPS: Om någon beskyller dig för att vara konspiratorisk när du berättar sanningar så kan du replikera med att du uppfattar vederbörande som en kollaboratör – vilket ju är helt sant.
..

.
Om du saknar kunskap om ”Agenda 21”Agenda 21 in Less Than 5 Minutes


Nu har du chansen att redan nu på söndag (27/1) protestera mot dagens politiska vansinne som syftar till att plundra landet på dess tillgångar och förslava oss alla under en globalistisk regim:

Sprängfyllt med Gula västar-demonstrationer i Sverige!

Fem demonstrationer på drygt en månad i huvudstaden med omkring 500-800 deltagare vid varje tillfälle. Även om det är långt till Gula västarna i Frankrike så håller något ändå på att hända i Sverige – de närmaste veckorna ska sex nya demonstrationer hållas.

Klicka här för att se var och när demonstrationerna (och välkommen även om du saknar en gul väst).


.Glöm inte att teckna ett medlemskap … klicka här


PS. Du vet väl att även ”klimateffekten” (påståendet att människans utsläpp av koldioxid kommer att orsaka en väderkatastrof) är en renodlad globalistisk ”strukturerad produkt” – en gigantisk bluff framförd av systemmedia och antihumana kollaboratörer.

  • Environmentalists are at WAR with life on Earth… total collapse of ecosystem the real goal of “climate” propagandistsNatural News (January 10, 2019)
    .
  • The Great Global Warming SwindleMovie (originally broadcasted March 8, 2007 on British Channel 4)

Dela gärna och kommentera på sociala medier

Facebookgrupp … klicka här

Facebooksida … klicka här

Kostdemokrati … klicka här

WK … klicka här