Ensam är inte stark – varför vi måste organisera oss
.

Folkhemmet Sverige tar fighten

Folkhemmet Sverige är partiet som tar fighten globalism. Globalisterna utgör idag det främsta hotet mot vår frihet och vår suveränitet som egen nation, mot vår trygghet och välfärd.

Redan har globalisterna full kontroll över vården, dvs. de har monopol på våra liv och våra skattepengar (är det någon som ännu inte märkt detta?). Detta maktövertagande gör globalisterna smygande. vilket de kan göra då de ”äger” media, de har infiltrerat våra myndigheter och även politiken. De hoppas på att folket inte ska märka något förrän det är för sent att agera, när censuren är fullbordad och lagen justerad till deras förmån (då har vi inget att säga till om). Dock märker nu alltfler i sin vardag att något är fel (otrygghet, långa vårdköer, lägre pensioner och bakom kröken väntar stora inskränkningar inom det offentliga). Dags att vakna!

NU är det läge att AGERA.

https://youtu.be/5mzpB4stD3o


Medlemskap 2022

Folkhemmet Sverige är partiet med stort hjärta fyllt med kärlek mot alla människor, djur, växter och miljön (ett sant ”miljöparti”). Vi grundar vår politik på kompetens, livserfaren­het, sunt förnuft, vetenskap och beprövad erfarenhet (kliniskt rent från ”dogmer”).

Partiet står för en handlingskraftig pragmatisk politik (som vi menar är den ”politiskt korrekta”), för annars blir ju RESULTATET som idag, dvs. hjärtlöst och otryggt för medborgarna.

Ange ditt namn och ort eller ditt personnummer när du betalar medlemsavgiften som är 120 kronor för 2021.

  • Bankgiro 5098-4129
  • Swish 1234613550

Du måste också fylla i ett medlemsformulär >>> klicka här

Det går också att stödja Folkhemmet Sverige genom att skicka in en gåva (skriv då ”gåva”). Genom att bli medlem eller genom att donera så stöder du ett livsviktigt arbete inom ALLA områden. Finns det något område som idag fungerar tillfredsställande?


Stöd för namnregistrering

Folkhemmet Sverige behöver ditt stöd för att registrera partinamnet (anonymt och det kostar bara ett frimärke). På ena sidan politiken på 3 minuter och på den andra sidan blanketten med plats för 5 underskrifter. Skriv ut, underteckna och skicka in idag >>> klicka här

.

Tack för ditt engagemang
för trygghet och en
förbättrad välfärd.
.

  • Hur kan det vara möjligt att man inte får ett öre när man blir sjuk?klicka här
    Överläkaren om Försäkringskassan: ”Det som saknas är någon form av civilt uppror”
    .


APPENDIX

Folkhemmet Sverige versus SDklicka här