Vetenskapens värld – Svamparnas planet

Svamparnas planet. Om det dolda rike som styr allt liv på jorden. Vi ser bara fruktkropparna men svamplivet som omger oss är enormt. En livsform som kopplar ihop hela skogar, ett naturens internet, som gör att träd kan kommunicera och skicka ut signaler om fara. Programledare: Victoria Dyring.

OBS. Visas endast en dag till – till kl 23,59 tisdagen 14 augusti. Missa inte en fascinerande film som avslöjar ett liv som de flesta inte har en aning om – och i slutet på filmen avslöjas att svampar kan orsaka cancer! Se filmen NU … klicka här

För dig som missade filmen på svenska:
The Wonderful Wolrd Of Fungi Documentary 2018Youtube

Nu finns även en textad version på YouTube:


Detta innebär att cellgifter och strålning i många fall är en helt felaktig cancerbehandling!

Kan filmen “Svamparnas planet” ge Erik Enby upprättelse?NHF

Om vi lever i ett demokratiskt rättssamhälle så ska doktor Erik Enby ha tillbaka sin läkarlegitimation och få både en ursäkt och ersättning. Om vi däremot lever i en ”demokratur” så kommer farsen att fortsätta tills vi byter till kompetenta politiker som främst tjänar i medborgarnas och landets intresse.

Att cancer kan vara svamp är ett faktum som doktor Erik Enby forskat på och sitt forskningsresultat har han presenterat för decennier sedan – vilket resulterade i att våra myndigheter berövade honom hans läkarlegitimation (!). Ingen får i Sverige ostraffat utmana läkemedelsindustrins monopol på våra liv och skattepengar – det har våra förtroendevalda riksdagspolitiker bestämt.

Våra politiker menar bevisligen (i akt och handling) att läkemedelsindustrins vinstintressen går före liv och död för medborgarna – och de trodde sig kunna tysta doktor Erik Enby genom en delegitimering följt av en formidabel häxjakt i media (med bistånd av våra egna myndigheter).

Är medborgarnas och patienternas liv noll värda?LÄKAREN SOM VÄGRADE GE UPP

Nu kan du se en omskakande dokumentär hemma i TV-soffan eller på datorn – ett starkt avslöjande drama som fullständigt ”klär av” tongivande auktoriteter inom vården – som i kraft av sin position förnekar dagens cancerpatienter den bästa cancervården. En svensk dokumentärvariant av ”Kejsarens nya kläder” – på riktigt.

En film som alla medborgare bör se och inte minst alla våra politiker som ju skyddar och med skattepengar sponsrar ett extremt dyrt och livsfarligt läkemedelsindustrimonopol – där folket står för slutnotan. Dagens politik sänker nu snabbt hela vården som lider av allvarliga systemfel som mer pengar INTE kan rätta till.


APPENDIX

När kroniska sjukdomar som t.ex. cancer orsakas av mikrober så kan dessa sjukdomar behandlas med t.ex. antiseptiska medel (då duger inte cellgifter och strålning, som istället riskerar att döda patienter i förtid). Men varför bry sig? – verkar ansvariga tänka.

Blod infekterat av mikrobiologiska organismer kan behandlas – Dr Erik Enby TV-HELSE

Även demens har visat sig kunna orsakas av svampinfektioner – men vårdens auktoriteter stoppar huvudet i sanden som vanligt när det gäller allt som hotar industrins monopol och vinstintressen – och det är uppenbart att frågan om patienters onödiga lidande och förtida död är en bisak för de politiker som idag styr Sverige. En bra anledning till att byta politiker.

Forskare: Alzheimers och demens kan orsakas av svampinfektionerTV-HELSE


FÖRDJUPNING


SISTA STRIDEN

Snart kommer det en uppföljning, en dokumentärfilm om en av vår tids största rättsskandaler där syftet är uppenbart – att alla cancerpatienter i Sverige ska förnekas den bästa vården … klicka här


POLITIK

Inget av riksdagens åtta partier tänker ändra på dagens ordning där skolmedicin har monopol på våra liv och våra skattepengar – varför vården kommer att krascha. De låter även våra egna myndigheter jaga allt som håller oss friska (helsjukt och ofattbart). Vill våra förtroendevalda politiker att vi alla ska bli cancerindustrins ”kunder”?

Folkhemmet Sverige vill förebygga sjukdom, utöka hälsofriheten och att medborgarna ska erbjudas den bästa vården inom Integrativ medicin – där skolmedicin bara är EN pusselbit (med en given roll som akutmedicin).

Klicka på bilden nedan för att förstora den.


RÄDDA VÅRDEN … Folkhemmet Sverige (vem annars?) … https://folkhemmetsverige.se/

Självklart även en bra politik i ALLA väsentliga frågor.

PS.

Om man läser boken ”Överlista din cancer : alternativa icke-toxiska behandlingar som fungerar av Tanya Harter Pierce” så inser man att det finns mer än tjugo väl fungerande behandlingsmetoder – utan biverkningar. Men de har alla sopats under mattan då de inte går att tjäna STORA pengar på.

  • Överlista din cancer : alternativa icke-toxiska behandlingar som fungerar … klicka här

Kommentera gärna i vår Facebookgrupp ”Folkhemmet Sverige” … klicka här