Tips: Förstora texten genom att samtidigt trycka på tangenterna ”Ctrl” och ”+”

NU RÄCKER DET

Folkets kanal (Swebbtv.se) bjuder nedan på en ”second opinion” om partiledardebatten i SVT Agenda. Det börjar bli uppenbart för allt fler svenska medborgare att tryggheten och välfärden nu snabbt håller på att monteras ner i Sverige, och det är hög tid för vanligt folk att agera mot en korrupt och inkompetent styrning av Sverige. När de som bestämmer har slutat att bry sig om det egna folket är det dags att byta politiker.

Längre ner på detta inlägg finns ett första enkelt steg mot att rädda välfärden –  genom att göra din röst hörd redan nu i EU-valet 26 maj. EU kan vi inte påverka i någon större grad – men du kan skicka en tydlig  signal till svenska politiker att nu åker gula västarna på även i Sverige för NU RÄCKER DET!


.
EU-valet blir en folkomröstning där vi väljer mellan ”byråkratisk diktatur” eller ”nationell demokrati”

Vad lägger du din röst på?

Ett ödesval

EU-Valet handlar om att välja att EU-staterna ska få bibehålla sina rättigheter att utöva demokrati. De sker i en tid när vår politiska elit har bestämt att demokrati betyder att medborgarna måste tycka likadant som de ledande politikerna. Därför kommer EU-valet den 26 maj att bli ett ödesval där vi väljer mellan byråkratisk diktatur eller nationell demokrati, förklarar Lars Bern.

Om du vill protestera mot dagens politik OCH samtidigt lägga din röst på ett väl genomtänkt program som gynnar vanliga svenska medborgares intressen, så tar du en blank röstsedel som finns i alla vallokaler och skriver följande (skriv av eller printa ut en fusklapp >>> klicka här):
.

Gula västarna

Frank Nilsson

Michael Zazzio

 • Gula västarnas programpunkter >>> PDF
  (hur många punkter uppfyller ”ditt parti”?)

Tidigare inlägg:

 • Rösta för Sverige som suverän demokratisk nation! (12 maj 2019) … klicka här
 • Gula västarna i Sverige: Nu räcker det! … (9 maj 2019) … klicka här
  (i detta inlägg presenteras Frank Nilsson och Michael Zazzio)


Avslutningsvis ett axplock fakta om klimatet

– en politisk ödesfråga för västvärlden

Visst finns det fog för att bli orolig. Har våra makthavare blivit galna?


Snart en miljon har sett nedanstående film som visades i British Channel 4 och även i Sverige (sent en vardagskväll runt midnatt när de flesta sov). En av 8500 kommentarer:

”The absolute evil that is used in the scaring of the young
children in order to brainwash them into perpetuity.”

Fritt översatt:

Den absoluta ondskan är att detta falsarium används för att skrämma
upp våra barn med syfte att hjärntvätta dem för resten av deras liv.

Nu används även barn (Greta Thunborg) för att uppnå maximal spridning och skrämseleffekt – med support av SVT och av tidningar som kontrolleras av de som vinner på att vi klås på pengar och på inflytande på hur landet ska styras. Priset för detta falsarium syns för vanligt folk när de ska betala för el, bensin, diesel OCH på att tryggheten och demokratin nu undermineras i rask takt. T.o.m. vår statsminister hyllar och tar råd av detta barn – vilket visar vilken nivå vår regering befinner sig på. Det finns all anledning för svenska medborgare att känna stor oro!

 • PR-spinnet bakom Greta Thunberg … klicka här
 • Thunberg dragplåster för att dra in miljoner till bolag … klicka här

Sanningen om global uppvärmning

1,4 miljoner besökare har sett nedanstående intervju med en erfaren seriös klimatforskare (en ”insider”) som berättar sanningen, som att hela klimathysterin vilar på bevisat felaktiga datoriserade simuleringsmodeller (den enda simuleringsmodell som överensstämmer med verkligheten har visat sig vara den ryska – och dess resultat är inte på något sätt alarmerande):


Global uppvärmning är en bluff

En kvart miljon har sett detta underhållande inlägg nedan – med en allvarlig underton:


En seriös väderman som utgår ifrån fakta och vetenskap

En berömd amerikansk väderman bevisar nedan att klimatförändringarna är ett politiskt ”hitte-på”, så att politikerna kan höja skatterna på t.ex. el, diesel och bensin (som främst slår mot vanligt folk):


Vi är utsatta för ett bedrägeri av ofantliga mått – av våra egna politiker

David Icke skräder inte orden när han beskriver falsariet med klimathysterin (sett av mer än en kvarts miljon). Vi kanske ska instifta ett nytt ord: ”Klimatskam” (dagens politiker borde verkligen skämmas när de bedrar folket på detta vis).


.
Kejsarens nya kläder

Klimateffekten på grund av utsläpp av koldioxid är ett skolexempel på ”Kejsarens nya kläder” och frågan är hur dessa klimatpolitiker och fuskande forskare kommer att agera när folket ser att de är fullständigt ”nakna” (när vanligt folk inser att de har blivit grundlurade på pengar). Eliten verkar tro att vanligt folk är dumma i huvudet – men så är inte fallet (dock en aning godtrogna).

Grundlurad på pengar!

Koldioxid är livet gas och om vi ökar halten koldioxid så växer det bättre (varför det finns odlare som köper koldioxid till sina växthus – kanske därför det kallas ”växthusgas”). Att koldioxid skulle ha någon större påverkan på klimatet är ett rent falsarium för att kunna ta kontrollen över länder och för att klå vanligt folk på pengar.

 • Koldioxidens verkan är TEORETISKT OMÖJLIGKlimatsans
 • ”Fossilfritt” är dumt. Det gör oss fattigareKlimatsans

Nu kan du ge dagens ansvarslösa politiker sparken redan i EU-valet och samtidigt sända en signal till regeringen och riksdagen att de också riskerar sina jobb i nästa val år 2022 om de inte börjar föra en politik i folkets och landets intresse. Nu räcker det!