Docent/Ekonom Jan Tullberg bjuder på ”ord och inga visor”

– om vad många själva känner och upplever i sin vardag.

”Det behövs ett omfattande återvandringsprogram”

Jan Tullberg bjuder på en verklighetsbild som avviker från den som massmedia presenterar. Bland annat är hans uppskattning att invandringen kostar svenska skattebetalare 125 miljarder kronor per år – vilket är mer än dubbelt så mycket som hela rättsväsendet (polis, domstolar och kriminalvård) kostar eller 25 gånger så mycket som det skulle kosta att lyfta en kvarts miljon fattigpensionärer i Sverige över EU:s fattigdomsgräns (som i snitt hade gett alla 1700 kronor mer per månad i pension).

Men pensionärerna är inget som dagens politiker prioriterar och förutom pensionerna så faller nu även kvalitet och tillgänglighet vad gäller vården och omsorgen för äldre – och drygt 40 äldre dör varje dag på grund av svält. Det är inte roligt att bli gammal idag i Sverige med en politik där pensionärer och sjuka äldre är satta på undantag – precis som förr i tiden.

Är detta de ”nya” Socialdemokraterna?
Vad de säger är ointressant när folket har facit på vad de gör och har gjort!

REVOLUTION. Men nu kan pensionärerna som utgör var fjärde väljare ”slå näven i bordet” och rösta på Folkhemmet Sverige som då lätt skulle nå målet om tio procent i riksdagsvalet. Det enda man måste lära sig är att skriva ”Folkhemmet Sverige” på en gul blank valsedel till riksdagsvalet. Sprid gärna detta vidare och dela friskt (delningsknapp finns uppe till vänster på alla inlägg).

Jan Tullberg liknar dagens politiker vid åskådare om nöjer sig med att titta på – medan skolan, vården, omsorgen, rättsväsendet, pensionerna, tryggheten m.m. befinner sig i fritt fall.

Se intervjun som är mycket talande. Sverige har idag inget parti som leder och styr landet – varför fältet är fritt för globala särintressen att roffa åt sig på folkets bekostnad (vilket de också gör).

Dagens riksdagspolitiker representerar inte längre folket
(som istället ignoreras).

Folkhemmet Sverige har ett heltäckande program för att kunna ”tackla” alla viktiga samhällsfrågor som t.ex. en rättvis skattefri enhetspension på 16.000 – 20.000 kronor per månad för alla pensionärer.

Folkhemmet Sverige har också en politik som tar sig an utmaningen med den stora immigrationen och integrationen – på ett humant och kostnadseffektivt sätt. Gränser stängs för fler invandrare till integrationen fungerar, de som får stanna ska vara i riktigt arbete inom två år för att uppehållstillståndet inte ska äventyras – och de som medvetet begår brott ska omedelbart utvisas och eventuellt fängelsestraff ska avtjänas utomlands (outsourcing). Folkhemmet Sverige har en politik för hur detta ska bli verklighet – en politik som även gynnar ärliga och ambitiösa immigranter som efter tio år kan ansöka om fullvärdigt medborgarskap. Alla immigranter betraktas som vuxna om inte annat är uppenbart eller kan bevisas (dags trams med åldersbestämning är en fars som bekostas av skattebetalarna). Folkhemmet Sverige står för en rak politik som sänder en tydlig styrsignal.

BUSENKELT. Nu krävs bara att du skriver två ord om du är missnöjd med dagens politik ⇓